Tahkonrinteiden hiihtokoulu

Uutuutena kesällä 2020 Bike Park ajo-opetusta aloittelijoille! 

Mahdollisuus varata opetusta 100min. ja oppia hissipyöräilyn tekniikat ja taidot. Lähdöt maisemahissin aukiolopäivinä klo 10, 12 ja 14. Opetuksen hinta sisältää päivälipun hissin käyttöön. Hissipyöräily (alamäkiajo rinnekeskuksessa) kehittää nopeasti kaikessa maastopyöräilyssä tarvitsemiasi taitoja. Ammattimaisen ohjaajan neuvoilla ja vinkeillä nautit ajamisesta ja kehität taitojasi turvallisesti. Hissipyöräily on hauskaa, haastavaa sekä turvallista!

Hinta
90€ / 100min
lisähenkilöt +30€

Varaukset: https://rentle.shop/skimac/
Lisätietoja: tahkonrinteet@tahko.com tai 029 170 7030.

Hiihtokoulussamme on 50 hiihdonopettajaa, jotka ovat kaikki suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry SHORY:n koulutuksen. Mukavat ja pätevät hiihdonopettajamme tarjoavat opetusta laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa. Lisäksi tarjoamme FreeRide -opetusta lumilaudalla ja New School -opetusta alppisuksilla. Opetusta järjestetään kurssimuotoisesti sekä yksityistunteina. Tahkonrinteiden hiihtokoulu toivottaa tervetulleeksi niin lapset kuin aikuisetkin, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta.

Hiihtokoulu järjestää myös yritystapahtumia ja erilaisia kilpailuja rinteessä.

Talvikaudella järjestämme useita Werneri-kursseja lapsille sekä suksilla että lumilaudalla. Aikuisten starttikurssilla opit laskettelun alkeet ja pääset turvallisesti uuden harrastuksen pariin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kursseille

Hinnasto

Kurssit

Ryhmät

Tapahtumat

Vuoden hiihtokoulu 2012

Tahkonrinteiden Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012 ja se on SHKY:n (Suomen hiihtokeskusyhdistys Ry) jäsen.
Hiihtokoulun sopimusehdot

Tiedustelut ja varaukset:
Tahkonrinteiden Hiihtokoulu
Puh. 0400 681 792, skischool@tahko.com

Hiihtokoulun toiminnanjohtaja
Katariina Hentinen
044 4960 334
katariina.hentinen@tahko.com

Hiihtokoulun johtaja
Keijo Mäkiä
044 4960 332
keijo.makia@tahko.com