Hissillä Tahkon huipulle!

Matkusta huipulle vaivattomasti ja nappaa Tahkon upeimmat maisemakuvat maisemahissistä käsin!

Maisemahissi pyörii syyslomalla 10.-17.10 klo 10-16

Maisemahissin ala-asema sijaitsee Panorama -rinteen juurella eli järveltä päin katsottaessa rinnealueen oikeassa reunassa. Piazzan suunnalta saavuttaessa kävellään ensin Tahkon sillan yli ja käännytään oikealle, kulkien Tirolin ohi ja jatkaen rinteiden juurella kulkevaa tietä noin 750m kunnes tie päättyy hissin ala-asemalle. Perille pääsee tarvittaessa myös autolla.

Lipunmyynti on hissin ala-asemalla. Lippu on voimassa koko päivän hissin aukioloaikojen mukaisesti. Viimeinen hissinousu 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Ukonilmalla tai kovalla tuulella hissi ei pyöri.

Hissin yläasemalla palvelee rinneravintola Panorama Bar & Café ja
rinneravintola Pehkuun on hissin yläasemalta noin 1km pituinen kävelymatka. Molempiin rinneravintoloihin pääsee myös autolla.

Hinnat

7€
5€ 7-12.v
20€ Bike Park


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hissillä ylös – vauhdilla alas!

Hissipyöräilyssä nouset huipulle helposti hissillä ja kurvailet alas taidoillesi sopivaa rataa pitkin. Hissipyöräily on oiva tapa nauttia laskettelurinteistä kesällä. Perinteisen maastopyöräilyn lisäksi Tahkolla on loistavat olosuhteet myös hissipyöräilyyn. Tahkonrinteiden Bike Parkissa on yhdeksän erilaista, merkattua alamäkirataa, joista kolme on mustaa, kaksi punaista, kaksi sinistä ja kaksi vihreää. Tahkonrinteillä alamäkiajo on tehty mahdollisimman turvalliseksi, mutta silti vauhdikkaaksi ja hauskaksi! Korkeuseroa kertyy vajaan parinsadan metrin verran.

Bike Park ajo-opetusta aloittelijoille! Mahdollisuus varata opetusta 100min. ja oppia hissipyöräilyn tekniikat ja taidot. Lähdöt maisemahissin aukiolopäivinä klo 10, 12 ja 14. Opetuksen hinta sisältää päivälipun hissin käyttöön. Hissipyöräily (alamäkiajo rinnekeskuksessa) kehittää nopeasti kaikessa maastopyöräilyssä tarvitsemiasi taitoja. Ammattimaisen ohjaajan neuvoilla ja vinkeillä nautit ajamisesta ja kehität taitojasi turvallisesti. Hissipyöräily on hauskaa, haastavaa sekä turvallista!

Hinta
90€ / 100min
lisähenkilöt +30€

Varaukset: https://rentle.shop/skimac/
Lisätietoja: toimisto@tahkonrinteet.fi tai 029 170 7030.

Lähimmät P-alueet sijaitsevat hissin ala- ja yläasemien tuntumassa, joten varusteet ja muut tarvikkeet saa autolla ihan äärelleen. Tuolihissin ylä-asemalla palvelee näköalaravintola Panorama Bar & Café ja rinnealueen toisessa reunassa Pehkubaari, jonne on hissin yläasemalta kilometrin mittainen matka harjanteella kulkevaa hyvää hiekkatietä pitkin.

Ohjeita Bike Parkin käyttäjille

  • Reiteillä ajettaessa on käytettävä kypärää, muut suojat ovat suositeltavia. Tarkista varusteidesi toimivuus.
  • Reiteillä ei ole päivittäistä ylläpitoa.
  • Suorituspaikkoihin on hyvä tutustua etukäteen. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
  • Käyttäjien tulee ottaa huomioon olosuhteet sekä ratojen kulumisesta syntyvät muutokset ja ajaa niillä itselleen turvallista vauhtia.
  • Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöpäin, kiipeä radan ulkopuolella.
  • Ota huomioon muut alueella liikkujat. Pyöräilijöillä on ehdoton väistämisvelvollisuus! Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina!
  • Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
  • Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
  • Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle, 029 170 7030.
  • Noudata opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.