Tapahtumat

Syyslomaviikon aktiviteetit Tahkonrinteillä

Tahkonrinteiden hiihtokoulu järjestää syyslomaviikolla ohjattuja aktiviteetteja aikuisille ja lapsille.

Portaat ovat monipuolinen ympäristö kehittää hapenottokykyä, kestävyyttä sekä lihasvoimaa. Tule mukaan ohjattuun porrastreeniin, jossa saat vinkkejä oikeaoppiseen tekniikkaan sekä uusia ideoita, kuinka hyödyntää portaita omassa treenissä. Kun tekniikka on kunnossa, saadaan porrastreenistä myös enemmän hyötyä!

OHJATTU PORRASTREENI (aloitus-/keskitaso) lauantaina 12.10. klo 10, tiistaina 15.10. klo 17 ja perjantaina 18.10. klo 14. Sisältää alkulämmittelyt ja loppuverryttelyt. Kesto 60min. Hinta 7€/hlö. Lähtöpaikka Tirolin terassi ja maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä. Maksuvälineenä käy myös Edenred-kortti sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut. Ilmoittautuminen edellisenä päivänä klo 14 mennessä: skischool@tahko.com tai 0400 681 792.
Minimiosallistujamäärä 3 henkilöä.

ILMAINEN PORRASKÄVELY LAPSILLE keskiviikkona 16.10. klo 12.
Alkulämmittely leikkien muodossa ja nousemme portaita ylös ryhmän tason mukaan. Sopii n. 6-12 -vuotiaille lapsille. Kesto 60min.

LYHTYKÄVELY PORTAISSA KOKO PERHEELLE torstaina 17.10. klo 18.30. Lähtö Tirolin terassilta. Tunnelmallinen lyhtykävely portaita pitkin Tahkon päälle. Omat lyhdyt/kynttilät ja otsalamput mukaan.

Huomioithan, että Tahkonrinteet eivät vakuuta ohjauksiin osallistuvia.

Yritykset & ryhmät

Järjestämme monipuolisia ratkaisuja yrityksille ja ryhmille. Oli kyseessä yrityksen TYHY-päivä, synttärit tai polttarit, niin autamme teitä suunnittelemaan ikimuistoisen päivän. Esimerkiksi porrastreenit Tahkon portaissa tai leikkimielinen stiga-kisailu. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut: 
Katariina Hentinen
toiminnanjohtaja / Executive Manager
Tahkonrinteiden hiihtokoulu / Tahko Ski School
katariina.hentinen@tahko.com
+358 44 496 0334