Kurssit – Tahko Mountain

Kurssit

Lasten Werneri-kurssit

Werneri on 4–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu hiihtokoulu. Talvikaudella järjestämme useita Werneri-kursseja lapsille sekä suksilla että lumilaudalla.


3 päivän kurssi: Joulu 24.–26.12., uusi vuosi 30.12.–1.1. ja 31.1.-2.1. sekä pääsiäinen 15.–17.4. 3 x 100min 120 €

2 päivän kurssi: Viikonloppuisin 2 x 100 min 90 €

4 päivän kurssi: Hiihtolomaviikot 8–10 4 x 100 min 150 €

Varaukset: tahko.varausmaatti.fi

Minimiosallistujamäärä 3 henkilöä.

Laskettelun starttikurssi

Laskettelun starttikurssi on tarkoitettu nuorille sekä aikuisille, jotka haluavat ottaa ensilaskun lajin pariin.

Klo 12, 100 min opetus 50 €

Katso aikataulut ja varaukset: tahko.varausmaatti.fi

Minimiosallistujamäärä 3 henkilöä.

Kurssimaksu suoritetaan hiihtokoulun toimistolle, joka sijaitsee Skimac Tirol -välinevuokraamon yhteydessä. Kuitti maksusuorituksesta on esitettävä ryhmän opettajalle eli maksathan ennen kurssin alkamista. Voit hoitaa maksun myös edellisenä päivänä, jotta vältät aamun ruuhkat.

Werneri-kurssin aikana hissinousut kuuluvat hintaan. Kurssille osallistuvat voivat myös ostaa kurssin ajalle rinnelipun erikoishintaan 10 €/päivä. Ostopäätös tehdään kurssin maksun yhteydessä ja muutoksia ei ole mahdollista tehdä jälkikäteen.

Muistathan, että alle 7-vuotiaat eivät tarvitse rinnelippua, kun he laskevat kypärä päässä ja menevät aikuisen kanssa samalla portin avauksella.

Asiakkaiden sekä henkilökunnan terveyden turvaaminen on meille tärkeää. Tutustu Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen COVID-19 ohjeistukseen. Opetuksessa pyrimme välttämään lähikontakteja asiakkaisiin ja hyödynnämme erilaisia apuvälineitä. Kasvosuojaimen käyttö on suositeltavaa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Voit maksaa opetuksen Tirolin ulkolipunmyyntiin ja opetus alkaa ulkona sijaitsevalta Meeting Point -tapaamispaikalta. Kurssit järjestetään pienryhmäopetuksena (3-6 hlöä). Tulethan hiihtokouluun terveenä! Sairaustapauksissa varauksen voi perua kuluitta.

Katso esittelyvideot: LumiWerneriVauhtiWerneri

LumiWerneri – aloitustaso 4–6-vuotiaille

Kurssi perheen pienimmille, jotka ottavat ensiaskeleitaan laskettelun saloihin. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin, taitotasolle sopiviin hisseihin sekä opitaan laskemisen perustaitoja: liukumista, pysähtymistä, kääntymistä, auraamista ja vauhdin hallintaa helpoissa olosuhteissa. Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

LumiWerneri – aloitustaso 7–12-vuotiaille

Alkeiskurssi 7–12v lapsille, jotka ottavat ensiaskeleita laskettelun saloihin. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin, taitotasolle sopiviin hisseihin sekä opitaan laskemisen perustaitoja: liukumista, pysähtymistä, kääntymistä, auraamista ja vauhdin hallintaa helpoissa olosuhteissa. Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

VauhtiWerneri

Lapset osaavat jo laskea sujuvasti auraamalla sinisissä rinteissä, säädellä laskuvauhtia ja pysähtyä sekä käyttää hissiä. VauhtiWerneri-kurssilla viedään laskua kohti yhdensuuntaisin suksin laskemista ja opitaan laskemaan sujuvasti ja turvallisesti vaativammissakin rinteissä. Taitotaso 2: sininen – aloittelija. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

VauhtiWerneri 2

Kokeneemmille laskijoille tarkoitettu VauhtiWernerin jatkokurssi sopii lapsille, jotka laskevat jo vauhdikkaasti auraamalla keskivaikeissa rinteissä ja sukset kulkevat myös jo yhdensuuntaisina, ainakin helpommissa rinteissä. Kurssilla harjoitellaan mm. laskemaan yhdensuuntaisin suksin pitkä- ja lyhytsäteisiä käännöksiä ja haetaan laskuvarmuutta vauhdikkaampaan laskuun, myös vaativimmissakin rinteissä. Taitotaso 2-3: sininen/punainen – aloittelija/keskitaso. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

LumilautaWerneri 1

LumilautaWerneri 1 alkeiskurssi on lautailua aloittelevalle (yli 6v) ja aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja; hallittua kaatumista, luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä. Taitotaso 1: vihreä – ensikertalainen. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

LumilautaWerneri 2

LumilautaWerneri 2 on kurssi lautailun alkeet omaaville. Kurssilla harjoitellaan erilaisia käännöstyyppejä monipuolisilla harjoituksilla, joilla haetaan sujuvampaa ja varmempaa laskutaitoa myös keskivaikeissa rinteissä. Kurssilla harjoitellaan myös pieniä temppuja lumikontaktissa ja opitaan käyttämään erilaisia hissejä. Taitotaso 2–3: sininen/punainen – aloittelija/keskitaso. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

Junnukurssit

Freestyle & Parkki sukset

Et tarvitse aiempaa kokemusta freestyle-laskusta, mutta osaat jo laskea hallitusti ja käyttää hissejä. Opimme parkkilaskemisen käytännöt ja säännöt. Rinnekikkailun lisäksi harjoittelemme helpoissa suorituspaikoissa freestyle-laskun perustekniikoita kuten ponnistamista, hyppäämistä ja reilauksen perusteita. Uskallat ottaa vauhtia ja pystyt laskemaan myös hieman jyrkempää rinnettä. Hyvässä hapessa ja hyvällä meiningillä – tietenkin. Taitotaso 2–3: sininen/punainen – aloittelija/keskitaso. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

Freestyle & Parkki lumilauta

Et tarvitse aiempaa kokemusta freestyle-laskusta, mutta osaat jo laskea lumilaudalla hallitusti ja käyttää hissejä. Opimme parkkilaskemisen käytännöt ja säännöt. Rinnekikkailun lisäksi harjoittelemme helpoissa suorituspaikoissa freestyle-laskun perustekniikoita kuten ponnistamista, hyppäämistä ja reilauksen perusteita. Uskallat ottaa vauhtia ja pystyt laskemaan myös hieman jyrkempää rinnettä. Hyvässä hapessa ja hyvällä meiningillä – tietenkin. Taitotaso 2-3: sininen/punainen – aloittelija/keskitaso. Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

Osta nyt