Hinnasto

Yksityistunti:
50 min: 55 € / hlö, lisähenkilöt +20 € / hlö
100 min: 100 € / hlö, lisähenkilöt +40 € / hlö

Ryhmäkurssit tilauksesta:
100 min opetusta, ryhmän koko 4-6 henkilöä, 50 € / hlö

Werneri- ja junnukurssit
Neljän päivän kurssit 140 € / hlö, 4 x 100min. Hiihtolomaviikoilla pidennetty opetus 160 € / hlö, 4 x 150min. Pääsiäisenä kahden päivän kurssit 90 € / hlö, 2 x 100min

Hinnat sisältävät opetuksen sekä hissinousut opetuksen ajan.

Info

Tunnit alkavat tasatunnein hiihtokoulun Meeting Point alueelta, joka sijaitsee rinneravintola Tirolin ja lastenrinteen välissä. Varaathan tuntisi etukäteen. Myyntitoimistomme sijaitsee SkiMac Tirol vuokraamon yhteydessä. Maksu tulee suorittaa myyntitoimistoon ennen tunnin alkua. Varaathan riittävästi aikaa. Vuokravälineet saat kätevästi samasta rakennuksesta SkiMac Tirol -vuokraamosta.

Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi. Mikäli kurssi ei toteudu, ilmoitetaan siitä viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Tahkonrinteiden hiihtokoulu on SHKY:n (Suomen hiihtokeskusyhdistys Ry) jäsen.
Hiihtokoulun sopimusehdot.


Sopimusehtojen mukaisesti hiihtokoululla ei ole velvollisuutta palauttaa ennakkoon maksettua kurssimaksua muuten kuin sairastapauksissa, ja hiihtokoululla on oikeus periä sovittu kurssimaksu kokonaisuudessaan, jos kuluttaja ei saavu ajallaan sovittuun opetuksen aloituspaikkaan tai jättää kokonaan saapumatta (pois lukien sairastapaus).

Tiedustelut ja varaukset:
Tahkonrinteiden Hiihtokoulu
Puh. 0400 681 792, skischool@tahko.com